Yeni çektim / 31.07.2011 / Hatay’dan tatlar
Ramazan’a dakikalar kala sofralar, yemekler, iftarlıklar gündemde. Bugün Radikal Pazar yazılarında Didem Şenol‘un konusu da Hatay’dan gelen çok özel malzemeler. Afiyet olsun!
Teknik: Sigma 50mm f:1.4 EX DG HSM objektif (12 ve 20 mm uzatma tüpleri ile) + Nikon D700
Ekşi tadını damakta hissettirmiş… Hazırlayanın da fotoğrafları çekenin de ellerine sağlık.
Zeynep
01 Ağustos 2011 at 22:29
Çok teşekkürler. Yemek çekimlerinde Didem doğrusu bana çok az iş bırakıyor. Styling her zaman o kadar iyi ki. Ben ışık, vurgu ve açı/perspektif ile hakkını vermeye çalışıyorum.
occet
02 Ağustos 2011 at 11:03