postparalax

Orhan Cem Çetin, fotoğrafçı vs.

Yeni çektim / 31.07.2011 / Hatay’dan tatlar

with 2 comments

Ramazan’a dakikalar kala sofralar, yemekler, iftarlıklar gündemde. Bugün Radikal Pazar yazılarında Didem Şenol‘un konusu da Hatay’dan gelen çok özel malzemeler. Afiyet olsun!

Teknik: 
Sigma 50mm f:1.4 EX DG HSM objektif (12 ve 20 mm uzatma tüpleri ile) + Nikon D700

Written by Orhan Cem Çetin

31 Temmuz 2011 20:21

2 Yanıt

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ekşi tadını damakta hissettirmiş… Hazırlayanın da fotoğrafları çekenin de ellerine sağlık.

    Zeynep

    01 Ağustos 2011 at 22:29

    • Çok teşekkürler. Yemek çekimlerinde Didem doğrusu bana çok az iş bırakıyor. Styling her zaman o kadar iyi ki. Ben ışık, vurgu ve açı/perspektif ile hakkını vermeye çalışıyorum.

      occet

      02 Ağustos 2011 at 11:03


Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: