postparalax

Orhan Cem Çetin, fotoğrafçı vs.

Yeni çektim / 07.08.2011 / Sürk mü? O da ne?

leave a comment »

Radikal Pazar yazılarında Hatay izlenimlerini aktarmaya devam eden  Didem Şenol‘un  konusu bugün bir başka ilginç lezzet: Sürk.

Yani, salça ve baharatla yoğurulduktan sonra kurutulan çökelek. Didem, evde nasıl sürk yapabileceğinizi de anlatıyor.

Teknik:

Sigma 50mm f:1.4 EX DG HSM objektif (12 ve 20 mm uzatma tüpleri ile) + Nikon D700

Written by Orhan Cem Çetin

07 Ağustos 2011 18:38

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: